Geberit One serie

Als flexibiliteit, comfort en opberggemak in de badkamer voor u van belang zijn, dan is de Geberit ONE serie zeker het bekijken waard. Deze uitgebreide collectie met badkamermeubels is zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk en de verschillende elementen zijn onderling perfect met elkaar te combineren. Dit maakt het mogelijk om uw badkamer geheel naar uw eigen smaak en behoeften in te richten. 

Het Geberit ONE assortiment

De ONE serie van Geberit biedt keuze uit een breed scala aan wastafelconcepten. Diverse wastafelbladen, leverbaar in negen verschillende kleuren, kunnen naar wens gecombineerd worden met de gewenste kraan en verschillende onderkasten, bovenkasten, spiegelkasten en/of zijkasten, welke in acht verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Of u nu een compact badmeubel zoekt voor een kleine badkamer of behoefte heeft aan extra opbergruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteraard zijn alle Geberit ONE badmeubelen vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen met uitstekende vochtbestendige eigenschappen. Bovendien zijn de verschillende elementen in verschillende kleuren leverbaar. 

Naast badmeubels en toebehoren biedt de Geberit ONE serie ook wandclosets welke kunnen worden uitgevoerd met allerlei innovatieve functies. Hierbij kunt u denken aan onder andere een SoftClose en/of QuickRelease WC-zitting, een waterbesparende spoelfunctie en TurboFlush technologie.

Geberit One serie


Spreekt de Geberit ONE serie u aan maar weet u niet waar u moet beginnen? Assen Installatietechniek & Badkamers is u graag van dienst met een deskundig advies op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Ja, ik heb interesse in de Geberit ONE serie!

Fabrikanten