LoooX Tailor-Made Dealer

Assen installatietechniek & Badkamers is Official LoooX Dealer. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor de complete collectie van het bekende Nederlandse merk LoooX, inclusief maatwerkmogelijkheden (LoooX Tailor-Made). Laat u inspireren door de mogelijkheden!

Het LoooX assortiment

Het LoooX assortiment heeft zich in de loop der jaren flink uitgebreid, met nog meer verschillende producten en stijlen om uit te kiezen. De actuele collectie bestaat uit onder andere:

  • Massief eiken badmeubels

Met de eikenhouten LoooX badmeubels maakt u echt een statement. Van horizontale onder- en bovenkasten tot verticale kasten, het is allemaal mogelijk. Bij ons ook als maatwerk verkrijgbaar!

  • Ontspannen in stijl met de baden van LoooX

Ontspanning, luxe en stijl, dat is wat je kunt verwachten wanneer je kiest voor een LoooX bad in jouw badkamer. Met een breed scala aan opties om uit te kiezen, biedt LoooX baden voor iedereen. Ongeacht jouw persoonlijke smaak of de beschikbare ruimte in jouw badkamer. Om ruimte te besparen kan je namelijk kiezen voor een back-to-wall bad of hoekbad.

  • Een ruim spiegel assortiment

Uw badkamer is vanzelfsprekend niet compleet zonder een mooie spiegel. LoooX heeft spiegels in uiteenlopende vormen en maten, indien gewenst voorzien van verlichting en zelfs verwarming.

  • De mooiste waskommen

Opbouw modellen, compleet met de hand gemaakt. Een fantastische aanwinst voor elke badkamer!

  • Slimme toiletoplossingen

Met de toilet accessoires van LoooX maakt u de kleinste ruimte van het huis helemaal af. Tot in de kleinste details. 

  • Handige badkamer accessoires 

Van handdoekrekjes tot badkamerkrukjes en van toiletrolhouders tot eiken badplankjes om uw spulletjes altijd binnen handbereik te houden. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van LoooX accessoires voor uw badkamer? We nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Sleen, waar u op uw gemak de collecties kunt bekijken en u door onze sanitair specialisten van een persoonlijk advies kunt laten voorzien.  

Ja, ik heb interesse in LoooX badkamer accessoires!