LoooX accessoires

LoooX is een fabrikant in Deventer die zich specialiseert in mooie en functionele badkamer accessoires, welke inmiddels in de hele Benelux verkrijgbaar zijn. LoooX heeft het volledige proces in eigen beheer; van de allereerste schetsen tot aan de afwerking van het eindproduct. Naast badmeubels, spiegels, verlichting en toiletaccessoires biedt het Nederlandse merk een indrukwekkende collectie met opbergsystemen die ongetwijfeld in de smaak zullen vallen. Assen Installatietechniek & Badkamers laat u graag kennismaken met deze spraakmakende collecties!

Het assortiment LoooX accessoires voor de badkamer

Het assortiment LoooX badkamer opbergers biedt keuze uit verschillende series, welke voor elke badkamer een passende oplossing bieden en bovendien onderling uitstekend met elkaar te combineren zijn. Alle LoooX opbergsystemen en badkamer accessoires zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde, onderhoudsvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals RVS of eikenhout. Omdat alle LoooX accessoires speciaal zijn ontworpen voor gebruik in de badkamer, beschikken ze vanzelfsprekend over goede vochtbestendige eigenschappen. Hieronder een kleine greep uit het aanbod:

 • Wooden Wall Shelf
  Zwevende, enkele of dubbele wandplankjes, vervaardigd uit massief eikenhout.
 • BoX
  Praktische én stijlvolle inbouwboxen voor de badkamer, vervaardigd uit RVS en leverbaar met of zonder deurtje.
 • Wooden BoX
  Deze opbergsystemen van LoooX zijn verkrijgbaar in een vierkante en ronde variant.
 • Corner Shelf
  Ideaal voor de kleinere badkamer, waar u vanzelfsprekend optimaal gebruik wilt maken van de ruimte die u tot uw beschikking heeft.
 • Wooden Mirror Shelf
  Mooie eikenhouten planchetten, speciaal ontworpen voor onder de badkamerspiegel.

Ja, ik heb interesse in LoooX accessoires!