Airco

Een airco is de ideale oplossing om ook tijdens de warme zomerdagen van een gezond en aangenaam binnenklimaat verzekerd te blijven. Goed om te weten is dat er tegenwoordig zeer effectieve airconditioning systemen verkrijgbaar zijn welke in staat zijn om seizoens afhankelijk te functioneren.

Airco

Dat betekent dat u in de zomermaanden kunt koelen en in de koudere maanden van het jaar kunt (bij)verwarmen, gewoon met één systeem.

Deze innovatieve airco systemen zijn zowel handmatig als elektronisch te bedienen en zijn bijzonder energiezuinig. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan vandaag nog contact op met Assen Installatietechniek in Sleen. Het maakt niet uit of het nu gaat om het koelen en/of verwarmen van een enkele ruimte of om een complete woning of bedrijfsruimte. Dankzij onze expertise en ons ruime assortiment met airco’s kunnen wij voor elke situatie een passende oplossing realiseren.

Airconditioning van Daikin

Bij Assen Installatietechniek werken we voornamelijk met de airconditioning systemen van Daikin, een van de meest toonaangevende fabrikanten van totaaloplossingen op het gebied van airconditioning, ventilatie en verwarming.

Het merk maakt gebruik van de meest innovatieve technologieën en legt de focus bij de ontwikkeling van haar producten op kwaliteit en energiezuinigheid. Daikin airconditioning systemen hebben de hoogste energielabels op de markt, waardoor u van een maximaal rendement profiteert. Daikin bewijst dat het realiseren van een comfortabel binnenklimaat helemaal niet zoveel energie hoeft te kosten als veel mensen denken.

Uniek aan de airco’s van Daikin is dat ze voorzien worden van een speciale luchtreinigingsfunctie, welke schimmels, allergenen en vervelende geuren uit de lucht filtert. Ook de betrouwbaarheid van Daikin airco’s laat niets te wensen over. U krijgt standaard 5 jaar fabrieksgarantie op onderdelen en kunt tevens profiteren van maximaal 10 jaar verlengde garantie.

Installatie

Of het nu gaat om uw huis of uw bedrijfspand, een gezond en aangenaam binnenklimaat is van essentieel belang.
Gaat u verbouwen of doet u een kleine aanpassing in of aan uw woning waardoor ook uw elektrische installatie aangepast moet worden dan kunt terecht bij Assen installatietechniek.
Een dakinspectie is zinvol. Het komt nl. regelmatig voor dat dakdoorvoeren zoals loden hemelwaterafvoeren e.d., een aanzienlijk kortere levensduur hebben dan de moderne dakbedekkingsmaterialen, wat kan resulteren in daklekkages.
Goede en voldoende ventilatie is essentieel voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Slimme, vraaggestuurde ventilatiesystemen van Itho Daalderop zorgen voor een optimale regie.