Geberit AquaClean

Een Geberit AquaClean douchewc maakt het mogelijk om uw onderlichaam te reinigen met een aangename, warme douchestraal. Op die manier profiteert u van een optimale hygiëne en een ongeëvenaard gevoel van frisheid. Als u eenmaal een Geberit AquaClean douchewc heeft uitgeprobeerd, dan wilt u niet anders meer!

Wat is Geberit AquaClean en hoe werkt het?

Een Geberit AquaClean douchewc ziet er op het eerste gezicht uit als een modern vormgegeven maar verder heel normaal toilet. Dat is het echter niet. Wanneer u op de startknop drukt, komt de verborgen douchearm tevoorschijn, welke uw onderlichaam reinigt met een warme douchestraal, waarvan u de intensiteit zelf kunt instellen. 

Welke functies bieden de AquaClean douchewc’s van Geberit?

Geberit AquaClean douchewc’s zijn voorzien van een breed scala aan comfortfuncties, waaronder de gepatenteerde WhirlSpray technologie. Dit is een unieke, roterende waterstraal waar lucht aan wordt toegevoegd, wat zorgt voor een optimale reiniging en een ultiem zacht gevoel. Daarnaast profiteert u van onder andere een instelbare watertemperatuur, een ontkalkingsfunctie en een energiebespaarmodus. Alle modellen zijn bovendien eenvoudig te bedienen via de Geberit Home app. 

Er zijn drie verschillende uitvoeringen leverbaar:

  • Geberit AquaClean Tuma: Het AquaClean instapmodel van Geberit, verkrijgbaar als wandcloset en vloerstaande variant. U heeft de keuze uit een Classic en Comfort uitvoering. De Classic uitvoering beschikt over alle basisfuncties van een douchewc. De Comfort uitvoering biedt nog een aantal extra comfortfuncties, zoals een verwarmde wc-zitting, gebruikersdetectie en een aparte ladydouche.
  • Geberit AquaClean Sela: Dit AquaClean model wordt gekenmerkt door een elegant en minimalistisch design. Naast de standaard functies die ook in het Tuma model te vinden zijn, is AquaClean Sela uitgerust met nog een aantal extra’s. Hierbij kunt u denken aan TurboFlush spoeltechnologie en oriëntatielicht.
  • Geberit AquaClean Mera: Het meest uitgebreide en luxe AquaClean model biedt alles wat het Sela model biedt, en meer! U heeft de keuze uit een Classic en Comfort uitvoering. De Comfort uitvoering is voorzien van nog meer luxe, waaronder een verwarmde wc-zitting en automatische bediening van het wc-deksel.