Jaga radiatoren

Jaga werd in 1962 opgericht door JAn en GAston Kriekels, die destijds werkzaam waren als verwarmingsinstallateurs. De beperkingen van de oplossingen die er beschikbaar waren zorgden bij hen voor veel frustraties, en dus besloten ze om hun eigen radiatoren te gaan ontwikkelen. Al vanaf het begin lag de focus op duurzaamheid, en dat is altijd zo gebleven. Jaga radiatoren onderscheiden zich van andere radiatoren vanwege hun energiezuinige werking en zijn tevens ontworpen voor gebruik in combinatie met andere duurzame oplossingen, zoals warmtepompen en zonneboilers.

Het assortiment Jaga radiatoren

Dankzij Jaga kunnen wij bij Assen Installatietechniek & Badkamers voor elk huishouden een passende oplossing bieden. Een oplossing die niet alleen milieuvriendelijk en energiezuinig is, maar ook heel stijlvol!

Het uitgebreide assortiment met Jaga radiatoren bestaat uit onder andere:

  • LT-radiatoren: Speciaal geschikt voor huishoudens met lage temperatuur verwarming (LTV), waarbij de aanvoertemperatuur niet hoger is dan 55oC.
  • Jaga Low-H2O: De Jaga Low-H2O radiatoren behalen het hoogste afgifterendement op elke temperatuur en zijn zelfs zuiniger dan vloerverwarmingssystemen! Ze kunnen gecombineerd worden met zowel conventionele CV-installaties als met warmtepompen. 
  • Wandradiatoren: Jaga levert wandradiatoren in vele maten en kleuren. Zo is er de Strada, die gekenmerkt wordt door een strak en modern design, en de Mini, die uitermate geschikt is om onder een lage vensterbank te plaatsen. 
  • Inbouw radiatoren: Jaga levert ook inbouwmodellen. Hiermee is in principe alles mogelijk, zolang er aan de onder- en bovenzijde van de radiator voldoende ruimte is voor ventilatie. De ideale oplossing om ruimte te besparen of om uw radiatoren zo onopvallend mogelijk weg te werken.
  • Vrijstaande radiatoren: Heeft u een ruimte met grote glaspartijen, of is uw vensterbank te laag om een radiator onder te plaatsen? Dan zijn de vrijstaande radiatoren van Jaga ideaal. Er zijn verschillende modellen in een breed scala aan kleuren beschikbaar, waaronder uitvoeringen die slechts 8 centimeter hoog zijn. Op die manier wordt uw uitzicht naar buiten niet belemmert. 
  • Designradiatoren: De designradiatoren van Jaga zijn niet alleen maar functioneel. Ze zijn echt een stijlvolle aanvulling op uw interieur! Zowel in de woonkamer en de slaapkamer als in de badkamer.

Ja, ik heb interesse in Jaga radiatoren!