Henrad radiatoren

De geschiedenis van Henrad gaat terug naar 1978, toen oprichter Louis Hendrickx zijn eerste plaatstalen radiator ontwikkelde. Inmiddels is de Belgische fabrikant uitgegroeid tot marktleider op het gebied van radiatoren in Europa, welke worden gekenmerkt door een efficiënt gebruik van energie en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Het assortiment Henrad radiatoren

Hieronder een kleine greep uit het aanbod Henrad radiatoren:

  • ECO-radiatoren: Henrad ECO-radiatoren maken gebruik van hun zelfontwikkelde ECO-technologie en zijn speciaal ontworpen voor lage temperatuur verwarming (LTV) systemen. Als u graag wilt besparen op uw maandelijkse energiekosten, dan zijn deze radiatoren de perfecte keus! Bij de ECO radiatoren wordt het water op een unieke manier door de radiator geleid.  Eenmaal gekozen voor de ECO radiator is uw installatie geschikt voor zowel hoge- als lage-temperatuursystemen.
  • Ultra-LTV radiatoren: Voor huishoudens die reeds gebruik maken van een warmtepomp (of van plan zijn er een te laten plaatsen) heeft Henrad speciale Ultra-LVT radiatoren ontwikkeld. Deze zijn in staat om uw woning met de laagste temperaturen te verwarmen.
  • Elektrische radiatoren: Voor wie het gasverbruik wil verminderen of zelfs volledig van het gas af wil levert Henrad een breed programma met elektrische radiatoren. Deze zijn uitermate geschikt voor onder andere de badkamer en produceren een aangename warmte.
  • Design radiatoren: Henrad design radiatoren vormen een stijlvolle aanvulling op uw interieur. Zo is er bijvoorbeeld de Alto Swing met zijn mooie afgeronde contouren, en de Everest Plan Plinth die met zijn minimale hoogte perfect is voor onder grote raampartijen en lage vensterbanken.

Alle Henrad radiatoren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan RAL-kleuren. Op die manier kunt u een energiezuinige radiator laten plaatsen die niet alleen voor een aangenaam comfort zorgt, maar ook nog eens perfect in uw interieur past.

Ja, ik heb interesse in Henrad radiatoren!