Kraan & douche

Uw kranen en douches moeten vanzelfsprekend functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Maar ze zijn ook zeer bepalend voor de algehele uitstraling van uw badkamer, toiletruimte en keuken, dus u mag best hoge eisen stellen aan het design en de afwerking.

Als sanitair specialist van Sleen en omstreken levert Assen Installatietechniek een zeer uitgebreid kraan & douche assortiment, dat bestaat uit:

  • Inbouwkranen
  • Keukenkranen
  • Fonteinkranen
  • Wastafelkranen
  • Thermostaatkranen
  • Douchesets
  • Kokend waterkranen

GROHE

Assen Installatietechniek laat u graag kennismaken met de kranen en douches van GROHE. Dit Duitse merk heeft in de afgelopen 10 jaar al meer dan 300 awards op het gebied van design en innovatie in ontvangst mogen nemen. GROHE behoort tot een van de grotere spelers op het gebied van sanitair gebied; de innovatieve kranen en douchesystemen zijn vandaag de dag in meer dan 130 verschillende landen verkrijgbaar.

Als u op zoek bent naar een merk waar duurzaamheid, kwaliteit en design centraal staan, dan zal het assortiment van GROHE u zonder twijfel aanspreken. Met een brede keuze uit kranen voor wastafels, douches, baden, fonteinen en keukens is er voor elke situatie een gebruiksvriendelijke en esthetisch aantrekkelijke oplossing te vinden. Kom gerust eens langs bij onze showroom om de innovatieve GROHE oplossingen van dichtbij te bewonderen en u door onze sanitair specialisten van een persoonlijk advies te laten voorzien.

We laten u graag ervaren hoeveel verschil de juiste kranen en douches kunnen maken in uw dagelijks leven!

Hans Grohe

Met de kranen en douches van Hans Grohe bespaart u op uw waterverbruik, zonder dat dit ten koste gaat van uw plezier en gebruiksgemak. Het uitgebreide badkamer assortiment, dat gekenmerkt wordt door moderne designs en een hoogwaardige kwaliteit, biedt keuze uit een breed scala aan mengkranen voor wastafels, doucheruimtes en baden en douchesystemen zoals regendouches, hoofddouches en handdouches. Het merk bestaat al meer dan 120 jaar en weet telkens weer te verrassen met schitterend ontworpen, innovatieve producten.

Nieuw in het Hans Grohe douche aanbod zijn de Pulsify douches. Deze maken gebruik van de unieke PowderRain straal, die uw lichaam tijdens het douches omhuld in een zachte, fluisterstille mantel van vele microdruppels. De ultieme ontspanning! Verder biedt het Duitse merk diverse producten voor de keuken, waaronder keukenkranen en spoelbakcombinaties.

Kom gerust langs bij de showroom van Assen Installatietechniek of neem even contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van Hans Grohe kranen en douches.

Badkamer

Wanneer u bezig bent met het plannen van een badkamerrenovatie, of wanneer u een geheel nieuwe badkamer wilt laten plaatsen, denkt u dan ook eens aan de mogelijkheden op het gebied van badkamerverwarming.
Toiletrenovatie heb je in allerlei maten. Vraag Assen Installatietechniek naar de vele mogelijkheden of kom eens kijken in onze showroom.
Nieuwe vloertegels en/of wandtegels geven uw badkamer en/of toiletruimte een compleet nieuwe uitstraling! Of u nu van plan bent uw badkamer geheel te renoveren, of liever eerst wat inspiratie op wilt doen, bij Assen Installatietechniek in Sleen bent u aan het goede adres!
Assen Installatietechniek is specialist op het gebied van comfort sanitair. U kunt bij ons terecht voor o.a. wand/douche beugels, douchezittingen en meer.
Assen Installatietechniek is dealer van Geesa en LoooX badkamer accessoires. Lees hier meer over deze merken en laat u inspireren.
Uw kranen en douches moeten vanzelfsprekend functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Maar ze zijn ook zeer bepalend voor de algehele uitstraling van uw badkamer, toiletruimte en keuken.