Xenz bad & douche assortiment

Xenz specialiseert zich vanaf 2016 in het ontwerpen van de mooiste badkamer producten, welke qua materiaal, kleur en afwerking perfect op elkaar zijn afgestemd. Het assortiment van het in Dronten gevestigde familiebedrijf wordt in hun eigen Nederlandse fabriek geproduceerd, waardoor ze altijd de best mogelijke kwaliteit kunnen garanderen en zo duurzaam en efficiënt mogelijk kunnen werken.

Het Xenz bad & douche assortiment

We zijn er bij Assen Installatietechniek & Badkamers dan ook trots op om met dit merk samen te mogen werken en laten u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Het indrukwekkende Xenz assortiment bestaat uit onder andere:

  • Baden: Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar een eenvoudig douchebad, een hoekbad, een vrijstaand bad, een duobad of misschien wel een luxe whirlpoolbad, het is allemaal mogelijk met Xenz.
  • Douchen: Van douchewanden en –afscheidingen tot douchevloeren en van douchebakken tot douchedeuren – er is voor elke badkamer een perfect passende oplossing te realiseren.
  • Kranen: Xenz levert onder andere wastafelkranen, douche-inbouwsets, regendouches, handdouches en thermostaatkranen, uitgevoerd in stijlvolle kleuren en afwerkingen. Van mat zwart tot oud koper en van grafiet geborsteld tot glanzend chroom.
  • Keramiek: Wastafels, toiletten, toiletzittingen en urinoirs zijn bij Xenz verkrijgbaar in bijzonder stijlvolle kleuren, met zowel een matte als een glanzende afwerking.
  • Badmeubels: Met keuze uit verschillende spiegelkasten, spiegellampen, wandplanken en onderkasten stelt u eenvoudig uw ideale badmeubel samen.
  • Spiegels: Wie op zoek is naar een originele spiegel zal bij Xenz ongetwijfeld slagen. Naast rechthoekige, ronde en ovalen spiegels zijn er ook uitvoeringen in organische vormen verkrijgbaar.

Ja, ik heb interesse in Xenx bad & douche!