GROHE

GROHE is wereldwijd in meer dan 130 verschillende landen en mag dan ook beschouwd worden als marktleider op het gebied van sanitair. Het is tevens een van de meest duurzame grote merken van Duitsland en heeft in het afgelopen decennium meer dan 300 awards op het gebied van design en innovatie in ontvangst mogen nemen. Als u duurzaamheid, kwaliteit en design belangrijk vindt, dan zal het aanbod van GROHE u ongetwijfeld aanspreken. Assen Installatietechniek & Sanitair laat u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van GROHE kranen en douches.

GROHE kraan & douche assortiment

Het maakt niet uit of u nu een complete badkamerrenovatie in de planning heeft staan, dat uw keukenkraan aan vervanging toe is of dat u overweegt om uw huidige toilet te vervangen door een geavanceerde douche WC. Met de hoogwaardige producten van dit bekende merk bent u altijd verzekerd van een betrouwbare kwaliteit! Het GROHE kraan & douche assortiment is grofweg onder te verdelen in drie categorieën:

  • Badkamer
    Voor de badkamer biedt GROHE een indrukwekkend aanbod met verschillende soorten wastafels, douches, thermostaatkranen, baden en badkamer accessoires zoals handdoekrekken en zeepdispensers.

  • Toilet
    Om ervoor te zorgen dat ook de kleinste ruimte van het huis in alle opzichten aan uw wensen voldoet, levert GROHE diverse WC potten, douche WC’s, inbouwreservoirs, bedieningspanelen, fonteintjes, fonteinkranen en toilet accessoires zoals toiletrol- en toiletborstelhouders.

  • Keuken
    Voor de keuken is er een ruim aanbod met keukenkranen. Daaronder vallen ook de GROHE Red kokend water kraan en de GROHE Blue keukenkraan die in staat is het leidingwater te filteren, te koelen en zelfs koolzuur toe te voegen.

Ja, ik heb interesse in GROHE kranen en douches!