Villeroy & Boch

Het in 1748 opgerichte Villeroy & Boch is zonder twijfel een van de meest toonaangevende Europese merken op het gebied van sanitair. Hun rijke historie, visionaire ideeën en consistente aandacht voor kwaliteit en design hebben de naam Villeroy & Boch onlosmakelijk verbonden met keramiek. Assen Installatietechniek & Sanitair laat u graag kennismaken met de oplossingen van dit bekende merk, dat garant staat voor een stijlvol badkamercomfort.

Het assortiment Villeroy & Boch

Wanneer u bedenkt hoe lang het merk al bestaat, zal het u niet verbazen dat het assortiment van Villeroy & Boch bijzonder compleet is. Zo heeft u de keuze uit onder andere: 

  • Wastafels: Van eenvoudige fonteintjes tot stijlvolle inbouw-, opbouw- en onderbouwwastafels, wand- en meubelwastafels, dubbele wastafels, en zelfs vrijstaande wastafels.
  • Douchebakken: Rechthoekige, vierkante, kwartronde en vlak ingebouwde douchevloeren en douchebakken.
  • Ligbaden: Back-to-wall baden, hoekbaden, rechthoekige baden en ovale baden, aangevuld met vrijstaande baden en zelfs zeshoekige baden.
  • Whirlpools: Heeft u altijd al gedroomd van een eigen hot tub? Met de collectie indoor en outdoor whirlpoolsystemen van Villeroy & Boch hoeft het niet bij dromen te blijven!
  • Toiletten en WC’s: Naast een breed scala aan staande closets en wandclosets, spoelrandloze WC’s, diepspoel closets en extra compacte closets biedt Villeroy & Boch ook moderne douche WC’s voor extra hygiëne en comfort.
  • Toiletzittingen: Uw toilet is vanzelfsprekend niet compleet zonder een comfortabele toiletzitting. Ook op dit gebied biedt Villeroy & Boch eindeloos veel mogelijkheden, waaronder toiletzittingen met SoftClosing of QuickRelease.

Ja, ik heb interesse in Villeroy & Boch!