Comfort sanitair

Assen Installatietechniek is specialist op het gebied van comfort sanitair. U kunt bij ons terecht voor:

Comfort sanitair

Wand/douche beugels

Assen Installatietechniek kan door middel van een aantal simpele aanpassingen zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig gebruik kunt blijven maken van uw sanitaire ruimtes. Zo kunnen wij bijvoorbeeld douchebeugels en toiletbeugels plaatsen. Ook in andere ruimtes van uw woning kunnen wij wandbeugels monteren. Wij werken uitsluitend met wand- en douchebeugels van kwaliteitsmerken zoals Normbau, Handicare, Geesa en Provex.

Douchezittingen

Een douchezitje maakt het mogelijk om tijdens het douchen veilig en rustig te kunnen gaan zitten. De douchezittingen die wij leveren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, eventueel met arm- en of rugleuningen. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat ze na gebruik eenvoudig kunnen worden opgeklapt. Op die manier kan uw doucheruimte ook nog gebruikt worden door mensen die staand willen douchen. 

Dermasun

Assen Installatietechniek is dealer van Dermasun Medical, dat gespecialiseerd is in UVB lichttherapie. Deze innovatieve lampen, die in uw doucheruimte worden ge├»nstalleerd, zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met chronische huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en zonneallergie. 

Badkamer

Wanneer u bezig bent met het plannen van een badkamerrenovatie, of wanneer u een geheel nieuwe badkamer wilt laten plaatsen, denkt u dan ook eens aan de mogelijkheden op het gebied van badkamerverwarming.
Toiletrenovatie heb je in allerlei maten. Vraag Assen Installatietechniek naar de vele mogelijkheden of kom eens kijken in onze showroom.
Nieuwe vloertegels en/of wandtegels geven uw badkamer en/of toiletruimte een compleet nieuwe uitstraling! Of u nu van plan bent uw badkamer geheel te renoveren, of liever eerst wat inspiratie op wilt doen, bij Assen Installatietechniek in Sleen bent u aan het goede adres!
Assen Installatietechniek is specialist op het gebied van comfort sanitair. U kunt bij ons terecht voor o.a. wand/douche beugels, douchezittingen en meer.
Assen Installatietechniek is dealer van Geesa en LoooX badkamer accessoires. Lees hier meer over deze merken en laat u inspireren.
Uw kranen en douches moeten vanzelfsprekend functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Maar ze zijn ook zeer bepalend voor de algehele uitstraling van uw badkamer, toiletruimte en keuken.