Besparen

Waterzijdig inregelen

In veel huishoudens die gebruik maken van een CV-ketel, heeft men last van radiatoren die niet goed of slechts gedeeltelijk opwarmen, of radiatoren die juist veel te heet worden. Dit komt ook voor bij nieuwe CV-ketels.

Gelukkig is dit probleem vrij eenvoudig te verhelpen door middel van waterzijdig inregelen (WZI). Er komt dan een monteur bij u langs om uw CV-installatie opnieuw in te regelen, zodat alle radiatoren in huis weer van de juiste waterdoorstroming worden voorzien. Alles functioneert daarna weer zoals het hoort, het comfort in huis gaat omhoog en uw radiatoren kunnen hun warmte beter kwijt. Daardoor kunt u wel zo’n 10% tot 20% op uw gasverbruik besparen. En met het oog op de huidige gasprijzen betekent dit dat u de kleine investering voor het waterzijdig inregelen binnen no time heeft terugverdiend.

Wilt u meer weten over het waterzijdig inregelen van uw radiatoren? Neem dan contact op met Assen Installatietechniek in Sleen en vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Duurzaam

Als specialist op het gebied van duurzame oplossingen informeert Assen Installatietechniek u graag over de voordelen en besparingsmogelijkheden van PV-panelen, oftewel zonnepanelen.
Wanneer u in het bezit bent van een elektrische auto of van plan bent er binnenkort een aan te schaffen, dan is het natuurlijk noodzakelijk om een laadpaal in de buurt te hebben.
In veel huishoudens die gebruik maken van een CV-ketel, heeft men last van radiatoren die niet goed of slechts gedeeltelijk opwarmen. Gelukkig is dit vrij eenvoudig te verhelpen door middel van waterzijdig inregelen (WZI).
Een warmtepomp is een zeer duurzame oplossing en de ideale manier om op uw maandelijkse energiekosten te besparen. Lees hier meer over de mogelijkheden van een warmtepomp